Leon

Detta är Leon, han kom till oss igår morse. Som ni ser så mår han inte riktigt bra 😢 hans öron är fulla av öronskabb! Han har kliat sönder sina öron och tappat pälsen på huvudet. Så här kan det  när de får gå för länge med öronskabb, han verkar inte höra något heller 😢

Han har gått runt länge nu tills en familj reagerade och tog kontakt med oss och som tur är gick han in i fällan på några timmar. 

Denna fina herre är rädd så vi kan inte rensa öronen själva så tid är bokad hos veterinären nästa vecka. Han är nu avmaskad och behandlad mot öronskabb så dessa äckliga kryp dör så han blir kvitt dom!

Det är bara att hoppas att hans öron inte är allt för skadade så allt läker bra då båda öronen är som stora köttsår och att han får tillbaka sin hörsel. Men just nu vilar han upp sig i karantänshemmet ❤️

Håll tummarna för fina Leon ❤️

Akut!!!!

AKUT AKUT AKUT!!

Dessa fina och underbara herrar Pelle och Bonus flyttade i söndags till ett så kallat föralltidhem men de fick inte mer än 1,5 dygn på sig att anpassa sig sen måste de bort 😢

Snälla detta är jätteakut så finns det någon som kan ställa upp som jourhem med avsikt att adoptera för dessa fina pojkar ska inte behöva flytta mer nu!

De är 6 år gamla och väldigt mysiga och sociala när de känner sig trygga i sin hemmiljö, ligger gärna och myser i sängen och ni kommer få två vänner för livet om ni bara ger dom en chans. 

Snälla hjälp Pelle och Bonus till att må bättre än vad de gör nu ❤

Skicka pm till oss på vår facebooksida Katthjälpen Kronoberg om ni kan hjälpa dessa herrar och snälla dela, dela och åter dela så det löser sig fort!


Lucia vill hitta sitt hem

Uppdatering: Lucia söker fortfarande efter sitt egna hem.

Söta fröken Lucia vill flytta till sitt föralltidhem eller till tryggt jourhem, gärna med sällskap i form av vänlig hane. Lucia är en petite tjej som älskar gos och lek (laserpekaren tröttnar hon aldrig på). 

Eftersom Lucia är en väldigt from katt uppstår problem med dominanta honor- hon gömmer sig mest hela tiden och säger inte ifrån... Just nu är hennes lilla bo under en klädställning pga dominant hona men hon vill såklart ha mer ut av livet! I människors sällskap känner hon sig trygg och kommer fram på stört från sitt gömställe. 

Har du, eller känner någon, som har hemmet för lilla snälla Lucia med de fyra vita små tasstofflorna? Hon väntar!

Hon är givetvis kastrerad, grundvaccinerad, öronmärkt, chippad och avmaskad och det kostar 1200 kr att adoptera henne 😊

Skicka pm till oss på vår facebooksida Katthjälpen Kronoberg om du är intresserad av Lucia 


katthjalpenkronoberg.blogg.se

Vi är en förening som jobbar med hemlösa katter, vårt arbete är helt ideellt. Vi arbetar enligt no kill policy vi tar avstånd ifrån att avliva friska katter.

RSS 2.0