Lucia

Söta fröken Lucia vill flytta till sitt föralltidhem eller till tryggt jourhem, gärna med sällskap i form av vänlig hane. Lucia är en petite tjej som älskar gos och lek (laserpekaren tröttnar hon aldrig på). 
 
Eftersom Lucia är en väldigt from katt uppstår problem med dominanta honor- hon gömmer sig mest hela tiden och säger inte ifrån... Just nu är hennes lilla bo under en klädställning pga dominant hona men hon vill såklart ha mer ut av livet! I människors sällskap känner hon sig trygg och kommer fram på stört från sitt gömställe. 
 
Har du, eller känner någon, som har hemmet för lilla snälla Lucia med de fyra vita små tasstofflorna? Hon väntar!
 
Hon är givetvis kastrerad, grundvaccinerad, öronmärkt, chippad och avmaskad och det kostar 1200 kr att adoptera henne 😊
 
Skicka pm till oss på vår facebooksida, om du är intresserad av Lucia för det är lätt att vi missar era kommentarer här <3
 

Hänt i veckan

Hänt i vecka 12

Hej på er denna veckan har vi haft en hel del att göra. Vi har gjort hembesök inför jourhem. Yngve har flyttat till sitt jourhem, han har fått 4 nya kompisar 3 katter och en hund. Yngves jourhem förälskade sig i honom och har nu adopterat honom. Önskar Yngve och hans familj lycka till.❤️

Vi har fått kattsand skänkt till ett jourhem tack Anna Rehn.

Katten Tora som vi fångade in för en tid sedan har nu flyttat till ett bättre rum hos jourhemmet. Tora har blivit riktigt tjock om magen och är där med dräktig, vi väntar med spänning på att hennes ungar ska födas. I och med att Tora är dräktig så skulle vi nu behöva be er om kattungemat torrfoder och blötmat, Tora är för övrigt mager och behöver all energi hon kan få för att orka med förlossningen. Tora är katten på bilden.

Vi har fått en soffa skänkt till jourhem så att katterna ska få det lite mysigare. Tack!

Vi vill tacka Ulrika Franzen för den generösa gåvan och för att hon vill se hur vi arbetar. 

Tack för ert stöd!
Styrelsen Katthjälpen Kronobergi

Okastrerad katt

Kastrera era katter!


Detta är så viktigt att vi människor faktiskt tar vårt ansvar och ser till att det inte föds fler oönskade katter i det vilda.

Kastrera katterna!

katthjalpenkronoberg.blogg.se

Vi är en förening som jobbar med hemlösa katter, vårt arbete är helt ideellt. Vi arbetar enligt no kill policy vi tar avstånd ifrån att avliva friska katter.

RSS 2.0